Over mij

Welkom in mijn praktijk. Mijn naam is Michael Lamers en sinds 2016 ben ik natuurgeneeskundig therapeut in mijn eigen praktijk aan huis.

Mijn interesse in de natuurgeneeskunde kwam vanuit mijn eigen ervaring met een andere therapeut. Als kind en tiener was ik regelmatig ziek met chronische hoofdpijn, gewrichtspijn, buikpijn, misselijkheid en concentratieproblemen. Omdat deze klachten steeds erger werden zocht ik naar een arts of therapeut die mij kon helpen, totdat ik bij een natuurgeneeskundig therapeut uit kwam die mij behandelde voor de ziekte van Lyme. Met zijn hulp was ik na twee jaar al bijna klachtenvrij.

In 2015 startte ik met het veranderen van mijn eetpatroon. Hiervoor woog ik 91 kg en na 1,5 jaar woog ik 26 kg minder. Ik merkte dat mijn energie en fitness in deze tijd sterk verbeterden. Dit bereikte ik door mijn voeding stap voor stap steeds natuurlijker en gezonder te maken. In deze periode paste ik de kennis die ik leerde op mijzelf toe.

Sinds 2016 help ik mensen in mijn praktijk om hun chronische ziekten en klachten te verlichten of verhelpen middels het aanleren en toepassen van een gezondere en natuurlijkere levensstijl die voor hun zo haalbaar en praktisch mogelijk is.