3 stappen plan voor ontzuren & regenereren

1. Reiniging (7x7 KräuterTee)

Het los maken van de slakken (zuren) uit de weefsels met de biologische 7x7 KräuterTee. De slakken worden gesplitst, zodat de afvalstoffen los komen.

7x7 KräuterTee verhoogt uw welzijn. Het is een uitgekiende receptuur van 49 kruiden die werken als effectieve slakkenoplosser (ontzuren) met een pH-waarde van ca. 7,3. Het heeft een milde geur, is aangenaam van smaak en is verkrijgbaar als los theemengsel of in handige theezakjes.

2. Regeneratie (WurzelKraft)

Het neutraliseren en afvoeren van de opgeloste afvalstoffen en tevens ook versterking van de nier- en darmfunctie met de biologische WurzelKraft. De plantaardige vitaal stoffen verbinden zich met de afvalstoffen, waarna deze uitgescheiden kunnen worden.

Wurzelkraft is een glutenvrije plantaardige voeding in de vorm van een granulaatpoeder. Het bevat meer dan honderd hoogwaardige ingrediënten zoals bijenpollen, vruchten, noten, pitten, zaden, kruiden, specerijen, groenten en nog veel meer. Het wordt zo zuiver mogelijk geproduceerd, zodat de natuurlijke diversiteit, de kwaliteit van de vitamines, mineralen e.d. en de biobeschikbaarheid optimaal behouden blijven. Het is uitermate geschikt om ontstane tekorten aan vitaliserende stoffen en levensenergieën aan te vullen.

3. Uitscheiding (MeineBase badzout)

Het uitscheiden van afvalstoffen over de huid met MeineBase, basisch mineraalzout voor lichaamsverzorging. De basische lichaamsverzorging activeert het ontzuren door de huid.

MeineBase bevat natriumhydrogeencarbonaat, natriumcarbonaat, natuurlijke mineralen, zeezout, bergkristal, saffier, carneool, agaat, chalcedoon, chrysopraas, citrien en onyx. Het is zeer zuinig in gebruik en is uitermate geschikt voor o.a. ligbaden, voetenbaden en tandverzorging. Het zorgt voor ontzuring, het onttrekken van het zure leefmilieu van schimmels, een optimaal zelfvettend vermogen van de huid, een aangename lichaamsgeur, regeneratie en ontspanning.